Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom Alkmaar

Komt u uit de buurt van Alkmaar en wilt u een olijfboom kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze voorraad staat namelijk in Waarland in de kop van Noord-Holland. Wij zijn op bijna elk gewenst tijdstip open, overdag of in de avonduren of juist even in het weekend wanneer u wat tijd over heeft? Laat het ons weten en wij zorgen dat er iemand aanwezig is om u te helpen.

Voor Alkmaar hebben we een apart bezorgtarief. Normaal gesproken versturen wij de producten per pallet via een transportbedrijf. Maar voor de steden en dorpen in de buurt hebben wij een gunstiger tarief. Voor Alkmaar rekenen wij 30,- euro bezorgkosten, mits het voor ons 1x rijden is. In 99% van de gevallen is dat geen probleem.


Dus bent u geïnteresseerd in een palmboom of een olijfboom? Neem een kijkje in onze webshop, of maak een afspraak en kom bij ons langs! Voor onze contactgegevens klik hier.